en aftellen maar - Reisverslag uit Blaasveld, België van Kathleen Van Dijck - WaarBenJij.nu en aftellen maar - Reisverslag uit Blaasveld, België van Kathleen Van Dijck - WaarBenJij.nu

en aftellen maar

Blijf op de hoogte en volg Kathleen

10 September 2007 | België, Blaasveld

Hello hello
Eerst en vooral toch al de opmerking maken dat ik een klein beetje fier ben opmezelf omdat ik deze webpagina heb kunnen maken woehoew. Een eerste kleine stap in de richting van de andere grote stap die nu toch wel heel dichtbij komt, Brazilië aaaaaah!!!!

Binnen exact 17 dagen is het zover dan zit ik nu op een vliegtuig samen met mijn geweldige duopartner (dag andy ik wist dat je dit ging lezen) richting Washington om vandaar door te vliegen naar Rio. Daar zullen we gedurende een 8 uurtjes nog met zijn tweetjes rondhangen om daarna al terug het gezelschap te krijgen van onze andere geweldige Brazilië vriendjes (ola chickas ik vermoede dat jullie dit ook wel gingen lezen :-)). De bedoeling is dat we daar met ons 9 nog enkele dagen een beetje de "toerist" gaan uithangen, aloewel we zo vooral niet willen genoemd worden :-).

Na die enkele dagen vertrekt ieder met zijn duoparner en ik met mijn triopartners naar zijn of haar bestemming. Voor Andy, Sarah en mij is dit Imperatriz gelegen in de staat Maranhão. Ieder van ons verblijft in een ander gastgezin. Wat betreft ons project is er 1 zekerheid en dat is dat ik er nog niet echt veel van weet. Ma ja laat overleven in chaos en flexibiliteit nu net 2 van mijn sterkste eigenschappen zijn :-). Maar bon wat we al zeker weten is dat we er met ons driëen gaan werken en dat straat/weeskinderen onze doelgroep gaan worden. En ook weten we dat er verschillende projecten zijn die we kunnen volgen. Dus dat zit wat mij betreft allemaal snor derest zoeken we ginder wel uit.

Voila ik ga het hier bij houden meer informatie volgt als ik ginder zit en ja dat is zo als ik hierboven al heb vermeld binnen 17 dagen en dat is lang en dat is niet lang :-). Besluit is dat ik heb er ongeloooooooooflijk veel zin in heb en dat het maar rap 27 september is want in tegestelling tot mijn 2 postieve eigenschappen zijn organisatie en structuur 2 zaken waar ik niet zo goed in ben en laat dat nu net diegene zijn die ik de komende dagen extra ga nodig hebben!! Dikke zoen voor diegene die ik de komende weken niet meer ga zien en voor de ander manne welle gaan nog een paar goei feestjes bouwen. en natuurlijk krijgen jullie ook een dikke zoen

• 10 September 2007 - 18:43

Lynn:

Joehoeeeee, jaaa tis mij dan toch ook gelukt om als eerste hier op te zeveren. Ge gaget daar geweldig hebben, en wij gaan u hier geweldig missen, maar binnenkort nog een goei feesje eerst he!!
    En gaaaaaaan

• 10 September 2007 - 19:20

Brecht:

Hallo daar!
    Het begint inderdaad te korten maar wat mij betreft zullen er hier nog 17 feestjes gebouwd worden (en deze keer zonder tussenkomst van flikken). Ik ben ervan overtuigd da ge het daar rap naar uw zin zal hebben. Ge gaat da daar goe doen, ik voel da :-). Da komt allemaal in orde! Enige nadeel is dat ik mij nu dringend een andere friet-, film-, foto-, slow-, drankbonnekes-, drink- en tegelijk ook doseerpartner, mental coach, anti-agressiecoach, dokter,... moet gaan zoeken.
    Het zullen dus nog moeilijke maanden worden voor mij :-)

Maar nu zeg ik niks meer, kga zwijgen...

Adios en tot één dezer!
    Uw ex-medeleider

• 10 September 2007 - 20:11

Nils:

Kathleentje, ge gaat er daar heel goed doen, daar ben ek zeker van... Voor da ge vertrekt wil ek wel uwe ceremonieleider zijn voor een geweldig feestje. En als ge terug bent dan gaade wa meemaken zelle :)...

In ieder geval, we hopen da ge veel plezier beleeft ginder en da ge rap terug zult zijn. We zullen uw stoten missen (al is het maar voor 6 maanden).

• 12 September 2007 - 11:37

Isabelle:

Ik ga u hier missn in Beligië (op de chiro..) Ge waart n pracht vn n leiding !
    Ciaoo en doe ze daar de groetjes!!
    xXx

• 13 September 2007 - 08:22

Kezze:

ey kathleen,

we gaan uw missen eh.ons fuifbeest da er nimeer gaat zijn en onze personnlijke beschermer van het kwade.we gaan zeker nog ne keer een feesje bouwen en we gaan nog zeker ne keer iet gan eten voor da ge vertrekt

• 14 September 2007 - 15:41

Loes:

Kathleen!
    door al die berichtjes hier mis ik u nu al,ondanks je nog niet eens weg bent, en beter, we elkaar binnen een dik uur op de vergadering zien :)
    maar toch... :)
    tot zo! xxx

• 20 September 2007 - 23:44

Jan:

lieve Kathleen,

Geweldig, het avontuur dat je daar te wachten staat. elkaar ff ni zien, da kan gaan, maar zes maand is nu toch wa teveel vant goei!
    Veel succes, geniet ervan, en tot onderweg hé, of tot in brazilië :)
    dikke knuffel, kussen, en groeten

• 24 September 2007 - 14:34

Evelyne:

Hey Kathleentje!

Spannend! Het is bijna zoverrr :) Ik ben echt benieuwd hoe het daar zal zijn. Ik wil zeker op de hoogte blijven. Wie weet zit ik daar volgend jaar ook ergens...
    Veeeeeeeel succes en ook plezier ;)
    Kus,
    Evelyne

• 25 September 2007 - 10:48

Diane:

Ja, Kathleen, nog enkele dagen op Belgische bodem en dan begint je uitdaging ginder.
    Super van je, dat je je zo gaat inzetten voor de minder bedeelde medemens, de straatkinderen.
    Ik zal regelmatig je site bezoeken, zodat ik je Braziliaanse belevenissen mee kan proeven.
    Een ervaring voor het leven, die je altijd zal bijblijven!
    Succes!
    Diane - mama van Nele

• 26 September 2007 - 18:05

Tinne:

ja kathleen, nog 1 dagje en ge bent ermee weg! ma tga zo goe zijn in brazillie en ge gaat da daar egt goe doen. 't zal wel rapper voorbij zijn dan ge denkt, ma amuseer u daar maar goe eh! en vergeet mijn brieve ni te lezen :)
    xxx en tot de volgende ;)

• 27 September 2007 - 09:43

Sillie:

Dag mateke,

Jaja, en ook ik heb de weg naar je geweldige site gevonden... De mens da da uitgevonden heeft "meneer internet", verdiend nu van mij toch zeker een dikke pluim!
    Vandaag is het de dag dat ik "waarwel" zeggen mag. 'k Denk dat je nu je pamper wel al zal aanhebben, want binnen een uurtje ongeveer zal je opstijgen...
    Zoals ik in mijn liedje al zong: "toch zal ik je ongelooflijk missen, want jij bent weg, jij vertrekt naar Brazilië, maar niet voor altijd..."
    En wat in dat liedje staat, meen ik echt uit de grond van mijn hard. Ik zal je missen maar ik ben er zeker van dat je daar je draai wel zal vinden en dat je dat goed gaat doen!
    Ik zal je weten te vinden hoor! (al was het maar om te zagen als het me hier tegenslaagd :-))
    Geniet er allesiends maar goed van en tot binnenkort!
    Btw: ik zal me nu wel ontfermen over den Brecht, geen paniek. Ik hou wel een oogje in het zeil :)
    Dikke kus en tot schrijfs, mails,...
    XX uw mateke

• 27 September 2007 - 14:46

Kalina:

Kathleen,

Geef er een lap op daar ! ! ! Ge gaat dat zeker heeeeeeel erg goed doen ! Geen twijfel mogelijk ! ! !

Groetjes Kalina