het leven zoals het is de vlieghaven - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van Kathleen Van Dijck - WaarBenJij.nu het leven zoals het is de vlieghaven - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van Kathleen Van Dijck - WaarBenJij.nu

het leven zoals het is de vlieghaven

Blijf op de hoogte en volg Kathleen

28 September 2007 | Brazilië, Brasilia

Geloof het of niet maar ik bevind mij nog steeds op de vlieghaven. Jawel jawel Andy en ik bevinden ons op dit moment al meer dan 30 uur op vliegers of vlieghavens en het positieve aan heel de zaak is dat we elkaar nog steeds kunnen luchten!!! Als dat geen goed nieuws is seg!!

Momenteel zijn we nog aant wachten op onze medebraziliereizgers die hopelijk binnen dit en 2 uurtjes bij ons zullen zijn. Ik ben dus nog maar is blij dat ik hier internet vind om de uren een beetje vooruit te laten gaan. Hoewel dat dat tot nu toe wel heel vlotjes gegaan is hoor, dankzij al de geweldig fantastische briefjes en kaartjes die ik nog gekregen had :-) gelle zijt toch echt ongelooflijke schatten. Slijm slijm. Ma goed ik zit dus in Rio he mannen, kumde u dat nu voorstellen, ikke niet allesinds. Heel de landing heb ik daar tegen het raampje van de vlieger geplakt om te genieten van het uizicht en ja hoor Rio ziet er (vauit een vliegtuig) indrukwekkend uit. Hoe het er in real life uitziet zal voor een andere keer zijn, want helaas verder als de parking zijn we ook hier niet geraakt. En ja over die parking valt niks speciaals te vertellen, daar staan auto's op :-) en dat is het zowat.

Het dringt eigenlijk bij ons nog niet echt door dat dit onze woonplaats gaat worden voor de komende 7 maand. Elke keer als we ergens landen riepen we wel van aaaah we zitten daar en aaah kunde dat nu geloven en daarjuist dus aaaaah we zitten in Rio, maar eigenlijk lijkt het allemaal zo onrealistisch en na meer dan 30 uur onderweg te zijn en belachelijk weinig slaap beginde u eigenlijk wel af te vragen of ge niet gewoon aant dromen bent of dat dit echt echt is. Maar tis echt ik zit in Brazilie eindelijk waaah fantastisch en ik heb er zo veel zin in, maar aan de andere kant is het ook zooooooooo spannend, eigenlijk valt dat met geen woorden te omschrijven, maar aaaaaaaaaah komt wel aardig in de buurt van hoe ik mij nu een beetje voel.

Goed ik ga het hier bij laten en ander verslagje zal ook wel snel volgen :-).
Dikke zoen van uit Rio de janeiro aaaaaaaah ik zit in Rio!!!!!!!!!

• 29 September 2007 - 10:11

Broer:

Kathleen, ik ben fier op u. Ge zijt er geraakt.
    Ge hebt de groetjes van den bompa en de bomma.
    En van iedereen hier trouwens

Dahaaag

• 30 September 2007 - 10:18

Nele:

Eeeeey Kathleen,
    effe binnenwippen en goeiendag zeggen op uwen blog!
    Het ziet er alleszins al spannend uit! Ik gaan zeker blijven lezen hier!

Dikke dikke ochtend-Rio-kussen,
    Nele

• 30 September 2007 - 20:55

Jan:

Ik hoop dat je ondertussen al van een luchthaven zijt geraakt, en dat ge de busreis naar uw gastgezin ook overleefd hebt.
    Dikke knuffel, en elke dag denk ik aan u, goei avontuur!